Zwemmen is niet alleen je diploma halen, maar zwemmen is ook een sport die je op verschillende manieren kunt beoefenen. EZV hanteert een brede aanpak van de diverse zwemslagen. Deze wijze en de geleidelijke opbouw hiervan heeft tot nu toe de beste resultaten opgeleverd. Centraal hierbij staat dat ieder op zijn eigen niveau zijn sport kan beoefenen.

Recreantenzwemmen

Jeugd en senioren
Na het behalen van je zwemdiploma biedt EZV je de mogelijkheid om de aangeleerde zwemslagen nog verder te verbeteren, zoals de vlinderslag, rugslag, schoolslag en borstcrawl.

Mocht nu blijken, dat je zin hebt om hier mee verder te gaan, dan kun je doorstromen naar het wedstrijdzwemmen. Dit is uiteraard geen verplichting.

Wedstrijdzwemmen

Jeugd en senioren
Na het recreantenzwemmen is dit een uitstekende manier om verder te gaan in de wedstrijdszwemsport. Dit betekent dat je meer kunt gaan trainen op techniek, conditie en specifieke wedstrijdelementen, zoals de start, de zwemslag en het keerpunt.
Het aantal wedstrijden neemt toe tot gemiddeld zo'n 20 per jaar.

Trimzwemmen

25+.
Onder leiding van ervaren trainers wordt op een verantwoorde manier gewerkt aan de conditie. Gezelligheid en plezier staan hierbij voorop.

Je zult ervaren dat als je aan enige trainingen hebt meegedaan je conditie en body met sprongen vooruit gaan. Dus wat houdt je nog tegen. Kom eens langs en maak vrijblijvend een paar gratis proeftrainingen mee.

Ga naar inschrijfformulier

Trainingstijden

  • Maandag 18:00 - 20:00 uur
  • Dinsdag 18:30 - 20:00 uur
  • Donderdag 18:00 - 19:00 uur
  • Zaterdag 10:00 - 11:00 uur
  • Zondag 10:00 - 11:00 uur

 

Wedstrijden

Uitslagen

Lid worden ?

Ga naar inschrijfformulier

Sponsors