Zo, de maand april weer voorbij met als afsluiting een limietwedstrijd te Heerenveen. Daar is heel goed gezwommen in een 8  banen bad met elektronische tijdwaarneming. Jennifer de Vries heeft daar haar aantal limieten nu op 4 staan. Ze mag dus meedoen met de Regiokampioenschappen te Amersfoort, ze gaat daar de 50 m vrije slag, 100 m schoolslag en de 200 m vrije slag zwemmen op 18 en 25 mei 2019. Dus Jennifer zet hem op en zet EZV weer op de kaart

Nieuwe leden:

En er zijn twee nieuwe leden aan onze ledenlijst bijgeschreven en wel Mara Schooneman en Mijke Slijkerman. En wij hopen dan ook dat jullie bij ons veel zwemplezier mogen beleven in ieder geval welkom bij de club.

Onderlinge wedstrijd:

Even ter herinnering, aanstaande maandag 6 mei zwemmen we het 2e deel van de onderlinge wedstrijd. De afstanden zijn 50 m vlinderslag en de 50 m schoolslag, als je de vlinder niet wil/of kan zwemmen, mag je hiervoor de 50 m vrije slag zwemmen. Op dit moment heeft niemand zich nog ingeschreven.

De wedstrijd is dus op 6 mei, we beginnen om 18:00 uur en zal duren tot 20:00 uur.

Stuur een mail met je naam en wat je gaat zwemmen: als voorbeeld,

Mijn naam is: Snelle Jelle ik wil de 50 m vlinder en 50 m school zwemmen. Naar jhdeboer@dds.nl

De gymzaal:

Op woensdag is er een droogtraining in de sporthal “de Bonte Veer” om dit door te laten gaan, moet ik minimaal 15 sporters die avond hebben, anders moet ik er mee stoppen. Wie mag daar aan meedoen, zwemmers, ouders, vriendjes en vriendinnen. Het kost maar 1 euro per persoon om deel te nemen. Ik zou zeggen kom gewoon meedoen, het is weer een extra op de zwemtraining.

Bingo en 60 jaar bestaan EZV:

Vergeet je niet op te geven voor deze prachtige evenementen. Even aanmelden bij de evenementen commissie.

Met vriendelijke groet,

Jan de Boer.